Blogini sai hienon uuden, ja varsin minun väriseni ilmeen. Siitä suuret kiitokset kuuluvat Matoselle.

Eilisen verhojen ompelu -ja siskon lipaston kasaustalkoiden aikana minusta alkoi tuntua flunssaiselta ja tukkoiselta. Iltaa kohti olo paheni, ja yön aikana nenä oli jatkuvasti niin tukossa että unetkin jäivät hyvin vähäisiksi. Tämä päivä on mennyt siis sisätiloissa loikoillessa sekä pieniä kotiaskareita tehdessä.

Kesällä mies rakensi puukehykset minulle, johon oli tarkoituksena pingoittaa kangas. Tänään vihdoin löysin niihin sopivan kangaspalan ja niittasin kankaat hetkessä kehyksiin kiinni. Kangastaulut saivat niille sopivan paikan ja piristävät värillään meidän melkko pimeää eteistä. Olen siis tekeleisiini erittäin tyytyväinen. Lisäksi viikonluppuna ostettu hylly sai mainion paikan sohvan yläpuolelta olohuoneesta, sekä uudet valokuvat löysivät hyvän paikan itselleen tuolta kyseiseltä hyllyltä.
191026.jpg

Huomenna olisi tiedossa englannin sanakokeet, ja kuinka ollakkaan lukeminen niihin on jäänyt viimeiseen iltaan. Mikä siinä onkin että  tuollaisiin pikkukokeisiin ei voi alkaa valmistautua aiemmin? Onneksi sanasto on melkolailla entuudestaan tuttua, sekä mielenkiintoista, koska kyseessä on hoitoalan ammattisanastoa. Huomenna on myöskin tiedossa ensimmäinen opinnäytetyön opintopiiri, jossa selviää tarkemmat aikataulut miten opinnäytteen tulisi valmistua. Näillä näkymin ensi tammikuussa työn pitäisi olla siinä vaiheessa, että teoriaosa on valmis. Eli kovasti on työtä tiedossa tuon asian tiimoilta tänä syksynä.