Tämä itseskeen oleminen on alkanut tuntua kohtalaisen mukavalta. On se vaatinut opettelemista, mutta nyt olen jo aikalailla tottunut siihen. Vietän paljon aikaa ystävieni kanssa ja suunnitteilla on muutama mukava reissukin.

Varasimme pari viikkoa sitten kahden ystävän (E&M) kanssa Thaimaan matkan ensi vuoden tammikuuhun. Otimme turvallisen pakettimatkan, neljä päivää Bangkokissa ja seitsemän päivää Koh Samuilla. Meistä kun ei yksikään ole niin kaukana vielä käynnyt. Matka tuntuu nyt kauakiselta, mutta kai tämä reilu yhdeksän kuukautta nopeasti menee:).

Toukokuussa on tarkoituksen lähteä viettämään Riikaan hyvän ystäväni kanssa yhteisiä viiskymppisiä. Minä ja ystäväni H. täytämme molemma 25 vuotta toukokuussa ja päätimme juhlistaa sitä yhdessä. Matkaa ei ole vielä varattunu mutta tarkoituksen on sitä suunnitella parin viikon päästä kun näemme toisemme pitkästä aikaan.

Lisäksi minun pitäisi lähteä käymään Levillä kevään/kesän aikana tapaamassa pitkästä aikaan ihanaa ystävääni A:ta. On mennyt jo liian pitkään ettemme ole nähneet toisiamme. On jo kova ikävä yhdessä olemista ja jutustelua. A:n kanssa muutimme samalta paikka kunnalta opiskelmaan todella kauaksi toisistamme, mutta yhteydenpito on pysynyt hyvänä siitä huolimatta.  Ja häntä olen eniten nähnyt vanhoista ystävistäni satojen kilometrien välimatkasta huolimatta.

Mutta seuraava reissuni on ensi viikonloppuna kotikotiin. Olen käynyt viimeksi kotona ennen joulua, ja kerran vain hakemassa kissat sieltä hoidosta. Tiedossa on todennäiköisesti hyvää live-musiikkia hyvässä seurassa. Ja tietenkin saan kuulla kuulumiset vanhempieni Thaimaan matkasta:).

Tänänä kuitenkin on aloitetta yövuorot, jotta pääsen perjantaina viettämään kolmen päivän vapaita! Mutta nyt yökkäri pois päältä ja ulkovaatteet niskaan ja nauttimaan ulos keväisestä auringosta!! Ehkä se kevät sieltä jo tulee, vaikka lunta satoikin yöllä ainakin viisi senttiä!!Mur.