..kovaa vauhtia eteenpäin. Olen ollut jo melkein kaksi kuukautta kesätöissä! Kivaa on ollut ja uutta olen kamalsti oppinut! Mutta oikeasti sairaanhoitajista on PULA!! Tämän huomaa siitä että hekilökunta joutuu jäämään tekemään tuplavuoroja ja osastoja joudutaan supistamaan/sulkemaan (tällöin sairaat ihmiset eivät saa tarvitsemaansa hoitoa) koska sijaisija ei ole. Ainut hyvä puoli tässä pulassa on se, että valmistuttuani työpaikka on varmasti taattu.Palkasta sanon sen verran, että peruspalkaa on saatava ylös, vaikka näin kesätyöntekijänä tämänhetkinen palkkakin tuntuu hyvältä opintotukiin verrattuna. Että niin.

Hankin uuden polkupyörän! Se on hybridi, siinä on etujousitus ja sillä pääse kovaa ja kevyesti! Edellinen pyöränä lähti pihastamme vorojen matkaan toissa syksynä ja sen jälkeen olen huristellut isomummolan vanhalla Tunturilla.

Siinä ehkä oli tärkemmät kesäkuulumiset tähän mennessä. Kesäreissuja en hirveästi kerkeä tänä kesänä tekemään koska työt kestävät koulun alkuun asti.. mutta mukavaa kesän jatkoa!